Het kind is de weerspiegeling van de ouders. Je geeft het kind vorm met de relatie die je met hem aangaat, de opvoeding die je geeft en je spirituele ondersteuning. Gelukkig kun je leren goede ouders te zijn. prof. dr. Acar Baltas, deelt de manieren om goede ouders te zijn met u, 'High Heels'-lezers.

Als u tv kijkt, de telefoon opneemt of de krant leest terwijl uw kind u iets belangrijks voor hem of haar vertelt, zal hij of zij zich onbeduidend en waardeloos voelen. En dan zeg je: 'Waarom luistert mijn kind niet naar mij?' jij denkt.

heb een dagwanneer u uw kind bekritiseert en hem vertelt Schrijf de situaties op waarin je hebt ingegrepen. Je zult zien dat er minstens acht niet nodig zijn.

De manier om kinderen te leren respectvol te zijn, is door respectvol met hen om te gaan. Respectvol inspelen op de wensen en behoeften van het kind zal jullie relatie versterken.

Het kind respecteren betekent erkennen dat het een onafhankelijk wezen is. Het kind is geen afhankelijke persoon die zal leven volgens uw beschrijving.

Er zijn manieren om zelfverzekerde en hoopvolle kinderen op te voeden: probeer geloof, liefde en hoop aan hen door te geven.

Te veel liefde schaadt het kind niet, verwent het niet. Het is valse liefde die het kind en jou schaadt. Het is geen liefde maar een verslaving om onvoorwaardelijk te voldoen aan wat het kind wil en het zonder moeite te krijgen.

Je kind heeft liefde het meest nodig als je denkt dat hij of zij het niet verdient. Dus als hij zich misdraagt ​​of doet alsof je dat niet wilt, heeft hij eigenlijk liefde nodig.

Begin de dag met motiverende woorden voor uw kind en uzelf. Zeggen 'Je ziet er vandaag heel gezond uit, ik weet dat je het kunt halen, ik hou van je met alles' zal jullie allebei goed doen.

Te veel voor en spaargeld is geen garantie voor uw kind. Denk aan de oude Turkse films: In gezinnen waar vrede en eenheid heerst, praat geld niet, liefde wel.

Stel uw kind vragen op gebieden die hem interesseren en luister echt. Praat en praat over vliegtuigen, lucht, verven, boeken.

Het herinnert zich niet dat uw kind in een perfect en schoon huis woont, maar hoeveel tijd hij bij zijn ouders doorbrengt. Jezelf naar huis schoonmaken Laat je niet vangen en verwaarloos je kind.

Maak samen een foto en print deze uit, stop hem in een mooie lijst en hang hem in huis. Dit is een heel klassieke methode, maar het werkt altijd en je kind zal zich geliefd voelen. Een geliefd kind houdt van zichzelf en zijn gezin.

Hoge hakken vragen

inhoud-banner-3

Denk er eens over na, komen de rusteloosheid, het ongeluk en de klachten die we tegenwoordig ervaren niet voort uit de liefde die we in onze kindertijd niet van onze ouders hebben gekregen? Laten we de nieuwe generatie met liefde opvoeden: "Als ik een kind was, hoe zou ik dan willen dat mijn moeder van me zou houden?" Laten we ons kind behandelen volgens de antwoorden; Laten we onszelf en onze kinderen genezen.

Delen

Vergelijkbare berichten

Schrijf een antwoord

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.