Nog nooit zo gezien! Gekke aanbieding aan Diego Rossi: historische winst van Fenerbahçe

Last minute Fenerbahce transfernieuws... Geel-Marineblauw viel op handen en voeten in Diego Rossi! Het bleek dat Fenerbahçe biedingen van 5,5 miljoen euro kreeg voor Diego Rossi, waarvoor hij een testimonial van 10 miljoen euro kreeg. Canary bereidt zich voor om een ​​ongelooflijke winst te maken van de Uruguayaanse vleugelspeler, die de afgelopen weken een enorm momentum heeft gekregen.

Miguel Crespo's beste vriend van Fenerbahçe! Mesut Özil . vervangen

Nadat Miguel Crespo's prestatie de verwachtingen overtrof, wendde Fenerbahçe zich tot gelegenheidstransfers en hakte André Franco aan, die de bal aan het spelen was in het voormalige team van de jonge Portugees Estoril. Als André Franco, die op de 8 en 10 posities speelt, wordt overgeplaatst, vult hij het gat dat ontstaat na het eventuele vertrek van Mesut Özil. Het lot van Mesut Özil in Fenerbahçe wordt de komende dagen bepaald.

Ali Koç spreekt | LIVE

Fenerbahçe-clubvoorzitter Ali Koç reageerde op de persconferentie op het spandoek dat Trabzonspor in de kampioenswedstrijd ophing, met de kanariefiguur op de punt van de ton. Koç zei: "Wordt FETO legitiem als het gaat om Fenerbahçe? Waarom heb je het niet over deze banner gehad? Je moet je schamen. Is er niemand in dit land die dit kan stoppen?” zei. Aan de andere kant zei Ali Koç: "Zolang de president van Trabzonspor, Ahmet Ağaoğlu, voorzitter is van de Clubs Association Foundation, zullen we de vergaderingen niet bijwonen. Ik heb persoonlijk geen probleem met Ahmet Bey. Wie zo'n spandoek toestaat, kan niet de baas zijn over clubs." Hij verklaarde dat ze de vergaderingen van de Clubs Association Foundation niet zouden bijwonen.

Tolunay Kafkas ligt weer op schema! Schandaal in het nationale team U17: niemand kon het begrijpen

Weer een zeer controversiële beslissing van Tolunay Kafkas! Turkse voetbalfans reageerden op het feit dat de spelers die een belangrijke rol speelden bij het optreden van het Nationale Onder 17-elftal in het EK Onder-17 niet in de selectie waren opgenomen. Ümit Bondscoach en Junior National Teams Manager Tolunay Kafkas kreeg zijn deel van de kritiek op sociale media.