CARRIÈRE

Start je carrièreplannen bij ons!

Wilt u een hele familie hebben met Dinossi's kantoren in 79 landen, distributie- en verzendingsmagazijnen in 12 landen, meer dan 60 lokale winkels en meer dan 95 miljoen tevreden gebruikers?

WIJ ZIJN MOOIER MET JOU.

Het zou zoveel beter zijn als je in ons midden was.

Bij het personeelsteam van Dinossi willen we altijd dat u weet dat onze bedrijven over de hele wereld u nodig hebben. We willen dat je weet dat we je niet beoordelen op basis van je cv, waar opleiding belangrijk is, maar prioriteit voor ons bij kwalificatie niet afstuderen aan chique scholen.

Vanwege ons beleid zijn uw menselijke aspecten belangrijker voor ons dan wat dan ook, niet uw informatie op papier. Het is belangrijk voor u om te weten dat iedereen gelijk is, van het senior management tot onze winkelteams, van de verzendeenheid tot onze schoonmaakteams. Laten we de details hieronder lezen.

Om kort te noemen, als dinossi, hebben we het grootste succes in het feit dat geen van onze werknemers superieur is aan iemand in hun superieure relaties, niemand iemand beoordeelt, vrouwen onderworpen zijn aan betaald verlof op hun speciale dagen, 86% vrouwelijke werknemers domineren , en al onze werkende vrouwen houden van dinossi door miljoenen gebruikers. Het biedt alle diensten die ze bieden, waar geen ego-oorlogen zijn, geen verplichte universitaire opleiding vereist is, er zijn speelkamers in onze kantoren in Engeland, Duitsland en Amerika, er zijn is geen discriminatie zoals religie, ras, huidskleur, en het kan nooit worden gemaakt, het respecteert de mens, mensenrechten op leven en speciale dagen waar onze werknemers in landen hun salaris ontvangen niet in de lokale valuta van dat land, maar in ponden sterling, de centrale regering van dinossi (het is de meest waardevolle valuta ter wereld). In feite wachten we op je met de opwinding van een nieuw lid van onze familie, geen werknemer, met een betaalmethode waarbij het op een volledig transparante manier met collega's wordt gedeeld en je niet ongelukkig zult zijn op het gebied van levensstandaard.

 

Ons team groeit elke dag en we willen dat je weet dat we je nooit zullen beginnen met een wervingsproces dat we niet leuk vinden, zoals het invullen van pagina's en pagina's met cv's.

Een personeelsfunctionaris die met u zal chatten, belt u na uw aanvraag en krijgt uw informatie via telefoon- of video-oproepmethoden.

PowGATE! Als oprichtende bedrijven willen we dat u weet dat meer dan één van onze groepsmaatschappijen ook aan u wordt aangeboden.

 

Onze openstaande vacatures:

🙂 Het spijt me, we hebben geen concept als een openstaande functie, we hebben vacatures voor degenen die bij ons willen werken. U kunt contact met ons opnemen via het standaard contactformulier hieronder, ongeacht uw professionele carrière, en om een ​​werkervaring op te doen die boven alle Europese normen uitsteekt. In het berichtgedeelte geven we er de voorkeur aan dat je ons schrijft wat je leuk vindt in plaats van je onderwijsleven en wat je zegt dat je ongelooflijk succesvol zou zijn als ik die baan zou doen, zelfs als het deze baan was.

Kom op, vertel eens over jezelf. Onderaan de pagina ziet u het contactformulier.

Noem trouwens de landen waar dinossi kantoren heeft. van hier jij kan bereiken.

EERSTE CONTACT

Kom op, zet de eerste stap

Maak je geen zorgen, je blijft onder alle omstandigheden vertrouwelijk en je informatie wordt met niemand gedeeld.

Kantoren

Turkije (hoofdkantoor)
Altunizade Buurtschool Sticky Street
No:5 Uskudar, Istanbul – Turkije
www.dinossi.com.tr – dino@dinossi.com

Verenigd Koninkrijk
Desford Road
Enderby Leicester LE19 4AT, Engeland
www.dinossi.co.uk – dino@dinossi.co.uk

Hollanda
Vijzelstraat 22H, 1017 HK
Amsterdam, Nederland
www.dinossi.nl – dino@dinossi.nl

Rusland
. , БЦ БАРКЛАЙ ПЛАЗА II,
. , 6, . 5, ОФИС 620 оссия
www.dinossi.ru – dino@dinossi.ru

İspanya
Carrer de l'Abat Otó, 7,
08203 Sabadell, Barcelona, ​​​​Spanje
www.dinossi.es – dino@dinossi.es

Almanya
Neukölln Arcaden im UG Karl-Marx-Straße 66
12043 Berlijn, Duitsland
www.dinossi.de – dino@dinossi.de

Amerika – VS (inclusief Canada)
1670 Pennsylvania Ave
NW Washington, DC 21580
www.dinossi.us – dino@dinossi.us

Suisse
Limmatquai 106, 8001
Zürich, Zwitserland
www.dinossi.ch – dino@dinossi.ch

Montenegro
анастир авина
Herceg Novi Montenegro
www.dinossi.me – dino@dinossi.me

Indië
165, रोड, मानेवाड़ा चौक, नगर, ,
, महाराष्ट्र 440027,
www.dinossi.in – dino@dinossi.in

Kolombiya
Kra. 43 #45, Medellín, El Poblado, Medellín,
Antioquia, Colombia
www.dinossi.co – dino@dinossi.co

Letonya
Republikas Laukums 2A, Centra Rajons,
Riga, LV-1010, Letland
www.dinossi.lv – dino@dinossi.lv

Andere landen
Altunizade Buurtschool Sticky Street
No:5 Uskudar, Istanbul – Turkije
www.dinossi.com/world – dino@dinossi.com

Vragen hebben?

Als je wilt, kun je contact met ons opnemen via onderstaand e-mailadres.

dino@dinossi.com