Dinossi International Kids Store's, 's werelds beste fabrikant van kinderproducten en het verkoopargument van de beste merken kinderproducten, is nu in de wereld van METAVERSE!

Dinossi Meta World, dat is gemaakt voor onze kinderen om de beste inhoud voor onze kinderen te ontdekken, om hun educatieve en onderhoudende online vrienden te ontmoeten of om nieuwe vrienden van dezelfde leeftijdsgroep te ontmoeten en spelletjes te spelen, is volkomen ongevaarlijk en voor onze kinderen om zich aan te passen naar de wereld van de toekomst op de meest geschikte manier, komt eraan en zal op deze pagina gaan uitzenden met een VR-bril.

Je ouders hebben de volledige controle in deze nieuwe wereld van kinderen en je bent verzekerd van een managementplatform.

Bovendien kunt u onze fysieke producten zien in de Dinossi Family Meta World onder ouderlijk toezicht, waar ouders kunnen inloggen en u gemakkelijk uw behoeften kunt kopen.

Al onze inhoud voor kinderen is helemaal gratis.

De metaverse wereld voor kinderen zal alleen tot leven komen via Dinossi als het eerste en enige platform ter wereld, en alle andere metaverse applicaties met content voor kinderen zullen de nieuwe Dino Meta World kunnen betreden onder controle van dinossi.

Maak je geen zorgen, de wereld van de toekomst zal in onze toekomstige kinderen zijn en we zullen ervoor zorgen dat onze kinderen de nieuwe wereld betreden met de beste inhoud.

Contactpersoon voor makers van onze Metaverse Kids World: dino@dinossi.com

Gedetailleerde informatie aanvraag voor ouders:  https://www.dinossi.com/contact-us/

Dinossi Metaverse World for Kids-team

Kids Metaverse heeft de enige 5-Dimensionale Kids Content die internationaal gepatenteerd zal worden als Dinossi Global en een onschadelijk contentlabel zal hebben. De wereld van Metaverse wordt gelijktijdig uitgezonden in in totaal 79 landen en in je eigen taal.