Op het Muzipo KidsTale Festival, gehouden tussen 22 en 28 maart, om de verbeeldingskracht van kinderen te vergroten, hun creativiteit te vergroten en hun taalontwikkeling en cognitieve ontwikkeling te ondersteunen; ontmoeting met experts op het gebied van storytelling, storytelling, ritme en muziek.

Op het festival, dat tot leven kwam met de slogan "Wear Pyjamas, Let the Festival Begin", brachten de kinderen een onvergetelijke week door met Gönül Yeprem, Nazlı Çevik Azazi, Özge Lokmanhekim, Evrim Ölçer, Sema Yaylı, Utku Haser en Emine Özcan met elke avond verschillende verhalen en activiteiten.

Naast het geluk van de kinderen kreeg het festival van alle deelnemers volle punten met de positieve reacties van de ouders.

Muzipo Kids’ten çocuklar için online masal festivali

Muzipo Kids General Manager Semih Dadaş gaf informatie over het project en zei: "We doen ons best om nieuwe ideeën te ontwikkelen die onze kinderen gelukkig maken en hun ontwikkeling ondersteunen door het kind centraal te stellen. We zijn op een andere manier met sprookjes omgegaan, wat een universeel veld is voor ons allemaal, en hebben ze versierd met experts in hun vakgebied en op verschillende evenementen. Zo luisterden onze kinderen niet alleen naar sprookjes, maar ontwikkelden ze ook hun ritmevaardigheden, leerden ze origami maken, trainden ze hun kleine spiergroepen en ontwikkelden ze hun verbeeldingskracht door de sprookjes te herschrijven. Ze leerden rustig te luisteren, wat ze moesten doen voordat ze gingen slapen. Net als op het Sprookjesfestival ontwikkelen we nieuwe servicemodellen door enkele verschillen aan te brengen in ons servicemodel voor al onze kinderen en ouders. Als familie Muzipo Kids zullen we blijven produceren voor onze kinderen. Ik wil nogmaals mijn eindeloze dank uitspreken aan al onze deelnemende trainers.” zei.

Vergelijkbare berichten

Schrijf een antwoord

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.