We zijn mooi met jou

Wil je meer over ons te weten komen?

Van 2002 tot vandaag

We zijn mooi met jou

Dinossi, een PowGate LLC. merk en het plezier van levering de volgende dag met lokale verzendmagazijnen in alle landen waar het aanwezig is.

0

gebruiker

Met meer dan 79 miljoen gebruikers in 95 landen

Opgericht 2002

Ons verhaal

Ons merk Dinossi is opgericht in 2020. Ons hoofdkantoor in Dinossi, een van de merken van PowGATE Group of Companies, bedient de wereld sinds 2002 met 10 verschillende merken, vooral op het gebied van technologie.

PowGate Group of Companies heeft 10 verschillende merken en subgroepsbedrijven bestaande uit Jesminda, Enchrma, Kunduz, Tonies, DroneCargo, GetirCO, KidyLove, SuperTeacher, TrufMarket en Dinossi.

Dinossi, dinossi.com.tr (Turkije) – dinossi.com (Global) – dinossi.us (VS VS) – dinossi.co.uk (VK) – dinossi.nl (Nederland) – dinossi.es (Spanje) – dinossi .de (Duitsland) – dinossi.ru (Rusland) – dinossi.me (Montenegro) – dinossi.in (India) – dinossi.co (Colombia) – dinossi.ch (Zwitserland) – dinossi.lv (Letland) Residentiële magazijnen en haar lokale bedrijven in landen bieden snelle leveringen, betrouwbare producten en tevredenheid.

Onze programma's voor sociale verantwoordelijkheid

MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID

Steun onze toekomst

Dinossi, ongeacht religie, ras of land, op het gebied van onderwijs, recht op onderdak, voedselhulp, vooral voor wezen op alle locaties over de hele wereld, namens u, via de Dinossi Children's Foundation, Unicef, AÇEV, KİMSEV, Koruncu , Lösev en It bereiken via UNHCR degenen die het echt nodig hebben. In deze ondersteuning worden deze hulpmiddelen door en namens u verstrekt. Wij zijn u dankbaar voor uw steun in deze. Voor meer informatie en ondersteuning van onze Child Support-programma's klik hier.

MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID

Dinossi-bossen

Dinossi heeft miljoenen jonge boompjes geplant op miljoenen acres land op miljoenen acres land op al zijn locaties over de hele wereld, vooral in landen waar natuurmoorden op de voorgrond staan, en meer dan 35 miljoen jonge boompjes in uw naam om naar te kijken onze toekomst met hoop, met waterloze landbouwmaterialen naar landen die landbouwsteun nodig hebben. Degenen die de Dinossi-bossen groen maken, zijn de Dinossi-engelmoeders in ons Women Violent Women-ondersteuningsprogramma. In ons Women's Violence-programma zijn veel vrouwen over de hele wereld gesteund en op zoek gegaan naar mooiere bossen met de ogen van onze vrouwen, die de wereld mooier maken, om ze te re-integreren in de samenleving. Voor meer informatie over de Dinossi-bossen klik hier.

MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID

Geweld tegen vrouwen

Dinossi, we zijn tegen alle vormen van geweld tegen vrouwen op al haar locaties over de hele wereld, vooral in de landen in het Midden-Oosten. In deze context ondersteunen we samen met het Dinossi Mothers Team vrouwen die het slachtoffer zijn geworden van geweld, die financiële of psychologische ondersteuning nodig hebben, die gratis zijn blootgesteld aan geweld in gerechtelijke procedures en die minstens één keer het slachtoffer zijn geworden van geweld in hun leven, zoals belangenbehartiging in gerechtelijke procedures en in alle andere zaken, zowel in de opvang als in alle andere zaken. Bovendien worden sommige producten die via Dinossi worden verkocht rechtstreeks geproduceerd door vrouwen die het slachtoffer zijn geworden van geweld door Dinossi-moeders, en de inkomsten van alle producten die worden geproduceerd door vrouwen die het slachtoffer zijn geworden van geweld door onze re-integratieprojecten, worden overgedragen aan vrouwen die het slachtoffer zijn van geweld. Als je ondersteuning nodig hebt of informatie wilt over deze kwestie klik hier.

MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID

Klimaatverandering ondersteunt

Dinossi is zich bewust van de meedogenloze stijging van de mondiale temperatuur in de afgelopen jaren, op al zijn locaties over de hele wereld of op alle andere locaties waar het niet aanwezig is, en de schade die mensen hebben aangericht aan de natuur en alle andere levende wezens. Om deze reden werkt onze toekomst samen met veel lokale overheidsinstellingen om een ​​beter werelderfgoed na te laten aan onze kinderen dan gisteren, zodat onze kinderen toegang hebben tot water, voedsel en duurzame energie. U kunt onze stem vanaf vandaag dringend steunen om aardbevingen, overstromingen, stormen of andere natuurrampen die zullen optreden met de opwarming van de wereld tot een minimum te beperken. Klik voor gedetailleerde informatie

Wij respecteren de wereld

Al onze producten, die we produceren met onze merken Dinossi, KidyLove en Dinoski, zijn gemaakt van volledig biologisch afbreekbare en gerecyclede materialen.

Samen met de natuur

Al ons textiel is gemaakt van gerecyclede materialen.

Afval Kunststof

Al onze plastic producten, met name onze kantoorartikelen, worden gerecycled uit afvalplastic.

Biologische producten

Al onze voedsel- en katoenproducten zijn zowel biologische productie als gedehydrateerde landbouwproducten zonder de wereld te schaden.

METAVERS

Ontdek morgen

Ontdek morgen met volledig door ouders gecontroleerde applicaties, weg van schadelijke inhoud met de metaverse van kinderen, die binnenkort over de hele wereld zal worden uitgezonden, met de metaverse, die over de hele wereld zal worden uitgezonden, met de wereld van Dinossi, momenteel alleen beschikbaar voor Britse DINossi-gebruikers. Pluk onze metaverse details Klik hier.