Gids voor seks na de bevalling

gemakkelijk te krijgen

zwangerschap van week tot week Na het proces hield je je baby in je armen. Nutsvoorzieningen, seks na de bevalling seizoen begint! Om uw plezierige relatie met uw echtgenoot nieuw leven in te blazen en om over de meest accurate informatie te beschikken seks na de bevalling Onze gids zal je helpen.

 • Neemt seksualiteit af na de bevalling?

Eigenlijk verschilt het antwoord op deze vraag van persoon tot persoon. Als we het echter in algemene termen bekijken, kan seksualiteit afnemen door de behoefte van de baby, het tijdens de zwangerschap opgelopen geboortegewicht, gevoeligheid in de vagina en psychische kou. Schrik echter niet,Hoge hakkenAls het ”-team hebben we een oplossing voor dit probleem gebracht!

Het is normaal dat vrouwen hun zin in seks verliezen na de bevalling. Dezelfde situatie is zelfs te zien bij mannen. Omdat een man die persoonlijk getuige is geweest van de geboorte van zijn vrouw, de plaats kan zien waar de baby is geboren en dat gebied misschien niet meer wil naderen. Als je echter de juiste tactieken toepast, kan je seksleven nog beter zijn dan voorheen.

 • Waarom neemt het seksuele verlangen van vrouwen af?

Vrouwen klagen over de fysieke verandering in hun lichaam na de bevalling, en vooral geslachtsdelen Hij maakt zich zorgen of hij een verandering heeft ondergaan. Ook hier spelen de naadmarkeringen een belangrijke rol.

resultaten van zwangere vrouwen

 • Worden mannen beïnvloed door de gewichtstoename van vrouwen?

Experts zeggen daarentegen dat het niet ongebruikelijk is dat mannen klagen over het veranderen van het lichaam van hun partner. Ze worden meestal psychisch getroffen door deze situatie. Een andere reden is dat je emotionele toestand verhindert dat ze je benaderen. In sommige gevallen is het probleem dat de man zijn vrouw niet langer alleen als moeder ziet.

 • Wanneer begint seks na de bevalling?

Normale of keizersnede geboorte je hebt misschien gedaan. Je moet wachten tot je gezondheid volledig is hersteld voordat je weer aan seksualiteit begint. Het is zeker niet aan te raden om geslachtsgemeenschap te hebben terwijl de postpartumbloeding voortduurt. Omdat de baarmoeder in dit proces open staat voor infecties en verschillende ziekten kan veroorzaken. Bovendien kan de bloeding hier de man of vrouw storen en psychisch beïnvloeden.

Het ideale moment om na de bevalling een seksueel leven te beginnen, is wachten tot een eventuele bloeding is gestopt. Nadat het lichaam volledig is genezen en de pijn niet wordt gevoeld, kunt u geslachtsgemeenschap hebben met uw partner.

Heb geen geslachtsgemeenschap na de bevalling in de volgende situaties:

 • bloeden
 • beek
 • Pijn
 • kramp
 • negatieve psychologie
 • ontsteking
 • infectie

eindinhoud

 • Kun je zwanger worden tijdens het geven van borstvoeding?

Ja, dit is een heel belangrijk onderwerp! Ongeveer 2 maanden na de geboorte wordt de baarmoeder klaar voor wedergeboorte, de eisprong begint. Daarom moet het worden beschermd. Zoals mensen zeggen, beschermt moedermelk niet tegen zwangerschap. U moet een condoom gebruiken tijdens geslachtsgemeenschap. U kunt anticonceptiemethoden kiezen nadat de borstvoeding voorbij is.

seks na de bevalling We hopen dat de gids nuttig voor u was.

Schrijf een antwoord

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.