Ons restitutie- en retourbeleid duurt 14 dagen. U kunt binnen 14 dagen na de leveringsdatum van uw bestelling een onvoorwaardelijke retournering of omruiling aanvragen.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van retourzending. Bederfelijke producten zoals etenswaren, bloemen, kranten en tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen producten die speciale of hygiënische producten, gevaarlijke materialen of ontvlambare vloeistoffen of gassen zijn.

In plaats van vele formulieren die u lastig zullen vallen voor uw retourzending, rechtstreeks naar onze Klantenservice te sturen. HIER Het volstaat om uw retour- of ruilverzoek te schrijven via (Telefoon, WhatsApp of Mail). Zo verspillen we geen tijd met vervelende retour- of ruilformulieren.

Stuur uw gekochte product alstublieft niet terug naar de fabrikant.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden gegeven:

  • Boek met duidelijke gebruikssporen
  • Geopende cd, dvd, VHS-band, software, videogame, cassette of plaat.
  • Elk item dat niet in de originele staat is, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet door onze schuld zijn veroorzaakt.
  • Elk artikel dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd

Terugbetalingen

Zodra uw retourzending is ontvangen en beoordeeld, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen als uw terugbetaling is goedgekeurd of geweigerd.

Indien goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaalde dag automatisch een terugbetaling toegepast op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode.

Late of onvolledige terugbetalingen

Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening.

Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel wordt gepubliceerd.

Neem dan contact op met uw bank. Er is meestal een verwerkingstijd voordat een terugbetaling kan worden uitgevoerd.

Als je dit allemaal hebt gedaan en nog steeds je terugbetaling niet hebt ontvangen, alsjeblieft HIER Neem contact op.

verandering

U kunt alle producten die u koopt 14 dagen lang onvoorwaardelijk en onbeperkt wijzigen door gebruik te maken van gratis verzending.

Verzending

Uw klantvertegenwoordiger, met wie u contact opneemt voor retourneren of ruilen, zal u uw verzendcode geven, die u gratis kunt verzenden voor ruilen of retourneren.

Hulp nodig?

Voor vragen over terugbetalingen en retouren HIER Ulaş Un ons.