Hoe ondersteunen we?

Dinossi helpt onze kinderen om namens u een beter onderwijsleven te hebben door een deel van uw aankopen over te maken naar AÇEV zonder het orderbedrag te scheiden.

Indien u dat wenst, kunt u A individualEV ook individueel ondersteunen.

Wat doet AÇEV?

Voor kinderen

In ons land is het aantal kinderen van 0-6 jaar bijna 9 miljoen... 4.9 miljoen van hen leven in de armste 40% van de huishoudens. 0% van de moeders met kinderen in de leeftijd van 6-71.5, en maximaal 60.1% van de vaders is afgestudeerd aan de middelbare school...
Als AÇEV werken we aan het verminderen van sociale ongelijkheden en in het bijzonder de overdracht van ongelijkheden tussen generaties met interventies voor vroegschoolse educatie die gericht zijn op de behoeftige bevolking. Vanuit het feit dat de eerste levensjaren bepalend zijn voor de toekomst van het kind, ontwikkelen en implementeren wij educatieve programma's voor jonge kinderen en ouders.

Naast face-to-face trainingen geven we onze trainingen ook aan ouders en kleuterleidsters via internet en mobiele applicaties.

Voor ouders

De vroege kindertijd is een periode van buitengewone kansen voor kinderen om goed op te groeien... Kinderen die tijdens deze speciale periode door hun ouders worden ondersteund, worden in de toekomst gelukkigere, gezondere en succesvollere individuen. Het draagt ​​meer bij aan het ontwikkelen en samenleven als samenleving. Als AÇEV stellen we ouders in staat om de ontwikkeling van hun kinderen te ondersteunen met onze oudertrainingen voor verschillende sociaaleconomische doelgroepen en leeftijdsgroepen.

Kadınlar İçin

Geletterdheid voor volwassenen vandaag; Het omvat alle vaardigheden die kunnen reageren op globalisering, vooruitgang in communicatietechnologie, economische, politieke en sociale transformaties... Het omvat milieubewustzijn, werkplek, gezondheid en mediageletterdheid.

Als AÇEV hebben we de activiteiten die we al jaren uitvoeren voor analfabete vrouwen in ons land in die richting geherstructureerd.

Met het programma dat we vanaf 2016 hebben ontwikkeld onder de naam 'Meetings Full of Life', werken we eraan om jonge vrouwen sterker te maken en actiever in het leven te staan, en hen te ondersteunen met nieuwe vaardigheden.

WILT U AEV ONDERSTEUNEN? https://www.acev.org/

Wilt u contact met ons opnemen? https://www.dinossi.com/contact-us/