Lokum Kids – Gele vlinderdas met doodskop voor jongens

-26% Korting

129,90 TL

in voorraad

Voorraad code: LKM83194 Kategoriler:

verklaring

Dinossi test alle producten voor u in haar eigen laboratoria volgens Europese normen en biedt u producten aan die zij volledig vertrouwt. Het biedt u met name geen producten aan die niet geschikt zijn voor de gezondheid en onze kinderen.

Informatie over productkwaliteit;

Gezondheidsteststatus: Klaar, geschikt voor gezondheid.

Productieplaats: Groot Britanië

Kwaliteitsstandaard: Getest in overeenstemming met Europese normen. Geschikt.

Garantievoorwaarden: De producten van alle merken die in Dinossi worden verkocht, hebben een garantie van 2 jaar gebruik met de zekerheid van Dinossi.

Retour- en ruilrecht: U kunt een onvoorwaardelijke terugbetaling doen tot het einde van 14 werkdagen vanaf de levering van uw bestelling aan u. In de periode van 30 dagen kun je ruilen met gratis verzending.

Leveringsinformatie: Dit product is de volgende dag bezorgd voor Turkije. Levering kan binnen 3-5 dagen naar heel Europa, naar andere landen binnen 7 – 19 dagen. In hoeveel dagen is het in uw land afgeleverd van hier Je kunt zien.

 

Geniet van kinderen

Product beschrijving:

Dit product is van Turkse makelij.

Het wordt met de hand bereid met een beperkt aantal gezonde katoenen stoffen.
Geschikt voor baby en newborn. Het is gemakkelijk te bevestigen en af ​​te stellen met zijn verstelbare gesp en clipsluiting.

Alle KidyLove producten worden geproduceerd volgens Europese normen.

Maattabel:

Alle KidyLove producten worden geproduceerd volgens Europese normen. Je kunt je schoenen, sandalen en pantoffels uitkiezen volgens onderstaande afmetingen. Als je niet weet hoe je de voetlengte moet meten: HIER U kunt onze meettabel voor voetlengtes aanklikken en downloaden, deze uit uw printer afdrukken en opmeten.

UW VOET NUMMER: