-26%
in voorraad

Lokum Kids – Donkerroze hoofdband met strik voor meisjes

2,58 $

in voorraad

Voorraad code: LKM83064 Kategoriler:
Dinossi test alle producten voor u in haar eigen laboratoria volgens Europese normen en biedt u producten aan die zij volledig vertrouwt. Het biedt u met name geen producten aan die niet geschikt zijn voor de gezondheid en onze kinderen.

Informatie over productkwaliteit;

Gezondheidsteststatus: Klaar, geschikt voor gezondheid.

Productieplaats: Groot Britanië

Kwaliteitsstandaard: Getest in overeenstemming met Europese normen. Geschikt.

Garantievoorwaarden: De producten van alle merken die in Dinossi worden verkocht, hebben een garantie van 2 jaar gebruik met de zekerheid van Dinossi.

Retour- en ruilrecht: U kunt een onvoorwaardelijke terugbetaling doen tot het einde van 14 werkdagen vanaf de levering van uw bestelling aan u. In de periode van 30 dagen kun je ruilen met gratis verzending.

Leveringsinformatie: Dit product is de volgende dag bezorgd voor Turkije. Levering kan binnen 3-5 dagen naar heel Europa, naar andere landen binnen 7 – 19 dagen. In hoeveel dagen is het in uw land afgeleverd van hier Je kunt zien.

 

Geniet van kinderen

Product beschrijving:

Dit product is van Turkse makelij.

Dankzij het speciale elastische elastiek laten onze haarelastiekjes, die lange tijd kunnen worden gebruikt zonder de hoofden van baby's en kinderen pijn te doen, geen sporen achter en glijden ze niet weg. Naarmate uw kind groeit, rekt het zich uit door zich aan te passen aan de hoofdomtrek dankzij de elastische structuur.

De producten zijn zeer licht en comfortabel. Zorgvuldig geselecteerde gekleurde katoenen stoffen zijn zowel gezond als milieuvriendelijk. Het heeft een band die kan worden gebruikt door baby's en volwassen mensen van in de 70.

LokumKids haarelastiekjes geven kleur aan je leven met zowel elegantie als een klassieke touch. Het vereeuwigt fotolijsten voor kinderen. Haarelastiekjes, geïnspireerd op de wonderbaarlijke kleuren van de natuur, voeden onze ziel met positieve energie. Met kleine details accentueert het kinderkledingcombinaties.

* Dankzij het speciale elastische elastiek doet het geen pijn aan de hoofden van baby's en kinderen.
* Het is met de hand geproduceerd met gezonde katoenen stoffen, het is handgemaakt.
* Het is zeer licht, geschikt voor langdurig gebruik.
* Onze haarelastiekjes zijn niet-strepend en antislip.
* Naarmate uw kind groeit, rekt het zich uit om zich aan te passen aan zijn groeiende hoofd.
* U kunt de levensduur van uw Lokumkids haarelastiekjes verlengen door ze lange tijd hygiënisch op te bergen in gezonde dozen.

Alle KidyLove producten worden geproduceerd volgens Europese normen.

Maattabel:

Alle KidyLove producten worden geproduceerd volgens Europese normen. Je kunt je schoenen, sandalen en pantoffels uitkiezen volgens onderstaande afmetingen. Als je niet weet hoe je de voetlengte moet meten: HIER U kunt onze meettabel voor voetlengtes aanklikken en downloaden, deze uit uw printer afdrukken en opmeten.

UW VOET NUMMER: