Lokum Kids – Liberty Red Marching Bow Tie voor heren

-26% Korting

159,90 TL

in voorraad

Voorraad code: LKM83193 Kategoriler:

verklaring

Dinossi test alle producten voor u in haar eigen laboratoria volgens Europese normen en biedt u producten aan die zij volledig vertrouwt. Het biedt u met name geen producten aan die niet geschikt zijn voor de gezondheid en onze kinderen.

Informatie over productkwaliteit;

Gezondheidsteststatus: Klaar, geschikt voor gezondheid.

Productieplaats: Groot Britanië

Kwaliteitsstandaard: Getest in overeenstemming met Europese normen. Geschikt.

Garantievoorwaarden: De producten van alle merken die in Dinossi worden verkocht, hebben een garantie van 2 jaar gebruik met de zekerheid van Dinossi.

Retour- en ruilrecht: U kunt een onvoorwaardelijke terugbetaling doen tot het einde van 14 werkdagen vanaf de levering van uw bestelling aan u. In de periode van 30 dagen kun je ruilen met gratis verzending.

Leveringsinformatie: Dit product is de volgende dag bezorgd voor Turkije. Levering kan binnen 3-5 dagen naar heel Europa, naar andere landen binnen 7 – 19 dagen. In hoeveel dagen is het in uw land afgeleverd van hier Je kunt zien.

 

Geniet van kinderen

Product beschrijving:

Dit product is van Turkse makelij.

Deze modellen zijn gemaakt voor volwassen mannen. Als uw keuze een vlinderdas voor een jongen of een volwassene is, geef dit dan aan in uw bestelnota.

Lokumkids vlinderdassen, zorgvuldig handgemaakt voor pasgeborenen, jongens en volwassen mannen, worden in beperkte aantallen geproduceerd met gezonde en bijzondere katoenen stoffen.

De stropdas kan worden verlengd of verkort met de verstelbare clip-on gesp. Op deze manier zorgen Lokumkids vlinderdassen voor langdurig gebruik, zelfs als je kind groter wordt. Het spant de nek van je baby niet, het kan gemakkelijk worden vastgemaakt en aangepast dankzij de stof en het rubberen nekkoord.

Op speciale dagen en vieringen van uw baby's, kinderen en volwassenen; Het biedt de mogelijkheid om naar eigen smaak combinaties te maken.

Het vereeuwigt uw meest speciale momenten tijdens diploma-uitreikingen, bruiloften en eindejaarsshows. Het maakt je anders en uniek.

Het wordt met de hand bereid met gezonde katoenen stoffen.
Geproduceerd in beperkte en beperkte aantallen
Geschikt voor baby en newborn. Het is gemakkelijk te bevestigen en af ​​te stellen met zijn verstelbare gesp en clipsluiting.
De uitbreidbare voorbereiding van de stropdas biedt het voordeel van langdurig gebruik, zelfs als uw kind groter wordt.
U kunt de levensduur van uw Lokumkids vlinderdassen verlengen door ze lange tijd hygiënisch op te bergen in gezonde dozen.

Alle KidyLove producten worden geproduceerd volgens Europese normen.

Maattabel:

Alle KidyLove producten worden geproduceerd volgens Europese normen. Je kunt je schoenen, sandalen en pantoffels uitkiezen volgens onderstaande afmetingen. Als je niet weet hoe je de voetlengte moet meten: HIER U kunt onze meettabel voor voetlengtes aanklikken en downloaden, deze uit uw printer afdrukken en opmeten.

UW VOET NUMMER: