Volgende – Eenhoorn lilakleurige comfortabele sandalen voor meisjes

- 14 % Korting

16,74 $

Voltooi de collectie
10,58 $
10,58 $
1 × Dinossi - Duurzame Kinderzonnebril Rond Model
Kies een kleur
10,58 $
Voorraad code: 251646 Kategoriler: , Collectie tonen:

verklaring

Dinossi test alle producten voor u in haar eigen laboratoria volgens Europese normen en biedt u producten aan die zij volledig vertrouwt. Het biedt u met name geen producten aan die niet geschikt zijn voor de gezondheid en onze kinderen.

Informatie over productkwaliteit;

Gezondheidsteststatus: Klaar, geschikt voor gezondheid.

Productieplaats: Groot Britanië

Kwaliteitsstandaard: Getest in overeenstemming met Europese normen. Geschikt.

Garantievoorwaarden: De producten van alle merken die in Dinossi worden verkocht, hebben een garantie van 2 jaar gebruik met de zekerheid van Dinossi.

Retour- en ruilrecht: U kunt een onvoorwaardelijke terugbetaling doen tot het einde van 14 werkdagen vanaf de levering van uw bestelling aan u. In de periode van 30 dagen kun je ruilen met gratis verzending.

Leveringsinformatie: Dit product wordt verzonden door het Dinossi Turkey Team. Het wordt meestal de volgende dag geleverd voor onze gebruikers in Turkije.

 

Product beschrijving:

Deze casual sandalen hebben een superzachte zool van traagschuim voor comfort bij elke stap en zijn ontworpen in een tap-and-take-vorm voor een gemakkelijke en veilige pasvorm.

Dit product heeft aanvullende gezondheidstests en -processen in het VK ondergaan. De verkoop in Turkije wordt alleen gedaan door Dinossi.

Alle KidyLove producten worden geproduceerd volgens Europese normen.

Maattabel:

Alle KidyLove producten worden geproduceerd volgens Europese normen. Je kunt je schoenen, sandalen en pantoffels uitkiezen volgens onderstaande afmetingen. Als je niet weet hoe je de voetlengte moet meten: HIER U kunt onze meettabel voor voetlengtes aanklikken en downloaden, deze uit uw printer afdrukken en opmeten.

UW VOET NUMMER: