-23% Nieuw
in voorraad

Smiggle – Disney Princess Assepoester etui met rekenmachine

19,13 $

in voorraad


Dit artikel ligt nu in het magazijn van de volgende dag. Het wordt uiterlijk binnen 2 dagen na de datum van uw bestelling bij u geleverd.
Dinossi test alle producten voor u op Europese normen en biedt u producten aan die zij volledig vertrouwt. In het bijzonder biedt het u geen producten aan die niet geschikt zijn voor de gezondheid en onze kinderen.
Alle originele documentatie van Smiggle-producten heeft een garantie van 2 jaar omruilen, retourneren en repareren met de zekerheid van Dinossi. Binnen 2 jaar kunt u binnen een gebruikersfout een één-op-één vervanging aanvragen voor elk Smiggle-product. Deze service is geheel gratis, ook uw vrachtzendingen.
U heeft recht op een onvoorwaardelijke retour gedurende 14 dagen vanaf de levering van uw bestelling.
Alleen dinossi.com.tr (Turkije) – dinossi.com (Global) – dinossi.us (VS VS) – dinossi.co.uk (VK) – dinossi .nl (Nederland) – dinossi.es (Spanje) – dinossi.de (Duitsland) – dinossi.ru (Rusland) – dinossi.me (Montenegro) – dinossi.in (India) – dinossi.co ( Colombia) – dinossi.ch (Zwitserland) – is geldig voor uw aankopen op onze sites in andere landen, countrycode.dinossi.com. Smiggle-producten die bij een ander verkooppunt zijn gekocht, vallen niet onder onze garantie van 2 jaar. Deze garantiedekking wordt door Dinossi in-house verzorgd.
Diğer Voor onmiddellijke levering Smiggle Products hier Klik.
 Voor Smiggle-campagnes HIER Klik.
Om alle Smiggle-producten te zien hier U kunt klikken.

Informatie over productkwaliteit;

Gezondheidsteststatus: Klaar, geschikt voor gezondheid.

Productieplaats: Groot Britanië

Kwaliteitsstandaard: Getest in overeenstemming met Europese normen. Geschikt.

Product beschrijving:

Ontketen je kracht! Smiggle is een samenwerking aangegaan met Disney om een ​​exclusieve, limited-edition collectie te creëren met je favoriete Disney-prinsessen. Wees aardig, wees moedig, wees nieuwsgierig en wees 100% jezelf, net als een Disney-prinses! Onze Pop Out Pencil Case heeft supergeheime pop-up compartimenten die werken als magie!

Druk gewoon op de knoppen om verborgen schrijfwaren te onthullen, waaronder een rekenmachine, puntenslijper en meer! Vergeet ook niet om me te zwaaien voor een sprankelende verrassing. Elke prinses wordt geleverd met magisch feeënstof in de klep die voor altijd schijnt en schittert! Doe een wens en hij kan uitkomen!

Speciale 'Under the Sea'-geïnspireerde editie met Ariel, Bot en Sebastian en de iconische vork
Losse pailletten bewegen achter doorzichtig PVC-paneel
Met water gevulde, iriserende glitter
Twee hoofdcompartimenten met magnetische sluiting
Uittrekbaar ladecompartiment met ingebouwde pennensleuven
Open mini lade compartiment (perfect voor gum)
Inclusief rekenmachine en puntenslijper
Ingebouwde aanpasbare tijdlijnkaartinvoer
naam sticker
interactieve knoppen
B 26 cm x H 9 cm x D 3 cm
Categorie:

Lijnnummer: 444197

Alle KidyLove producten worden geproduceerd volgens Europese normen.

Maattabel:

Alle KidyLove producten worden geproduceerd volgens Europese normen. Je kunt je schoenen, sandalen en pantoffels uitkiezen volgens onderstaande afmetingen. Als je niet weet hoe je de voetlengte moet meten: HIER U kunt onze meettabel voor voetlengtes aanklikken en downloaden, deze uit uw printer afdrukken en opmeten.

UW VOET NUMMER: