Smiggle – Marvel dubbellaagse lunchbox

-26% Korting

45,16 $

in voorraad

Voltooi de collectie
28,85 $
21,50 $
39,78 $
9,68 $
1 × Smiggle - Marvel klassieke rugzak

Niet op voorraad

95,92 $
17,20 $
23,65 $
34,41 $
Voorraad code: 444108 Kategoriler: , Collectie tonen:

verklaring


Dit artikel ligt nu in het magazijn van de volgende dag. Het wordt uiterlijk binnen 2 dagen na de datum van uw bestelling bij u geleverd.
Dinossi test alle producten voor u op Europese normen en biedt u producten aan die zij volledig vertrouwt. In het bijzonder biedt het u geen producten aan die niet geschikt zijn voor de gezondheid en onze kinderen.
Alle originele documentatie van Smiggle-producten heeft een garantie van 2 jaar omruilen, retourneren en repareren met de zekerheid van Dinossi. Binnen 2 jaar kunt u binnen een gebruikersfout een één-op-één vervanging aanvragen voor elk Smiggle-product. Deze service is geheel gratis, ook uw vrachtzendingen. (Ons garantieproces is alleen van toepassing op artikelen van het merk Smiggle die u koopt bij onze Dinossi-sites en -winkels hieronder.)
U heeft recht op een onvoorwaardelijke retour gedurende 14 dagen vanaf de levering van uw bestelling.
Alleen dinossi.com.tr (Turkije) – dinossi.com (Global) – dinossi.us (VS VS) – dinossi.co.uk (VK) – dinossi .nl (Nederland) – dinossi.es (Spanje) – dinossi.de (Duitsland) – dinossi.ru (Rusland) – dinossi.me (Montenegro) – dinossi.in (India) – dinossi.co ( Colombia) – dinossi.ch (Zwitserland) – dinossi.lv (Letland) – geldig voor aankopen die u doet op onze sites in andere landen, countrycode.dinossi.com. Smiggle-producten die bij een ander verkooppunt zijn gekocht, vallen niet onder onze garantie van 2 jaar. Deze garantiedekking wordt door Dinossi in-house verzorgd.
Voor onmiddellijke levering Smiggle-producten uit een ander magazijn in Turkije hier Klik.
Om alle Smiggle-producten te zien hier U kunt klikken.

Informatie over productkwaliteit;

Gezondheidsteststatus: Klaar, geschikt voor gezondheid.

Productieplaats: Groot Britanië

Kwaliteitsstandaard: Getest in overeenstemming met Europese normen. Geschikt.

Product beschrijving:

Ontketen je kracht! Smiggle is een samenwerking aangegaan met Marvel om een ​​exclusieve, limited-edition collectie te creëren met je favoriete Marvel Super Heroes. Heb moed, vriendelijkheid, kennis en loyaliteit, net als een Marvel Hero!

Sla al je favoriete snacks in voor een superavontuur met deze epische dubbeldeks lunchbox! Het heeft een BPA-vrije en geïsoleerde voering om je eten vers te houden, en tweelaagse opslag om snacks van de lunch te scheiden! Bekijk ook de ongelooflijke karakterdetails zoals Captain America-ritsen, 3D Marvel-logo en karakterprint!

Opslag op twee niveaus
De voering is BPA-vrij en voedselveilig.
naamplaatje
draaggreep
siliconen logobadge
B 24,5 cm x H 15 cm x D 15.5 cm
Categorie: Lunchboxen
Lijnnummer: 444108

Alle KidyLove producten worden geproduceerd volgens Europese normen.

Maattabel:

Alle KidyLove producten worden geproduceerd volgens Europese normen. Je kunt je schoenen, sandalen en pantoffels uitkiezen volgens onderstaande afmetingen. Als je niet weet hoe je de voetlengte moet meten: HIER U kunt onze meettabel voor voetlengtes aanklikken en downloaden, deze uit uw printer afdrukken en opmeten.

UW VOET NUMMER: