-20%
in voorraad

Tonies - Turkse populaire verhaaltjes en liedjes voor het slapengaan Audiofiguur

20,73 $

in voorraad

Voorraad code: TN984204 Kategoriler: ,

Gewoon Dinoside

Tony'sLogo

Luister naar voorbeelden van muziek - Verhalen met: 

Product beschrijving:

Lang leve de tonies figuren met jou met traditionele Turkse verhalen en liedjes!
Het enige wat u hoeft te doen is de Turkse inhoud die u leuk vindt te kopen en op uw Toniebox Box te plaatsen.
Je kunt een demo van dit verhaal vinden in het gedeelte Inhoud afspelen hierboven.

Samenvatting van dit Tony's-verhaal:
Voordat het in slaap viel, werd het voorbereid met in totaal 3 verschillende liedjes, 6 verhalen en 9 verschillende Turkse inhoud. Met het tonies-kalkoenteam zeilt u naar prachtige dromen met slaapmeditatiemuziek die speciaal is voorbereid voor kinderen. We raden je aan om naar het laatste nummer van de figuur te luisteren, niet wanneer je 's avonds naar bed gaat 🙂 We raden je aan ernaar te luisteren als je 's ochtends wakker wordt :=)

Bevat muziek – Verhalen:

* Lied - Bedtijd is aangebroken

* Verhaal - Judith Liberman Stone Soup Musical

* Verhaal - Het Match Girl

*Verhaal - Goudlokje en de drie beren

* Verhaal - De tovenaar van Oz

* Verhaal - Alice in Wonderland

*Verhaal – Peter Pan

* Slaapmeditatie Muziek

* Good Morning Song – Kuzey en Soner Arıca Wat gebeurt er in het leven

Details:

Speelduur: 1 uur 25 minuten 29 seconden
Leeftijdsaanbeveling: vanaf 3 jaar
Extra accessoire: gebruikershandleiding en boekje
Ingesproken door: Dinossi, Tonies Turkije Team (anoniem)

Met de Mytonies-app hebben ouders altijd de controle. Met de applicatie kunnen ouders eenvoudig instellingen aanpassen, zoals maximaal volume en toegangsrechten, en inhoud uploaden naar Creative-Tonies. Wees gerust, wetende dat de Toniebox van je kleintje volkomen veilig is. Applicaties in Apple Store en Google Play!

Dinossi test alle producten voor u op Europese normen en biedt u producten aan die zij volledig vertrouwt. In het bijzonder biedt het u geen producten aan die niet geschikt zijn voor de gezondheid en onze kinderen.

Tonies is de officiële vertegenwoordiger van Dinossi in uw land voor al zijn producten.
Om ervoor te zorgen dat onze door u gekochte Tonies-producten worden opgenomen in de 2-jarige productgarantie, geldt alleen dinossi.com.tr (Turkije) – dinossi.com (Global) – dinossi.us (VS VS) – dinossi.co.uk ( Verenigd Koninkrijk) – dinossi.nl (Nederland) – dinossi.es (Spanje) – dinossi.de (Duitsland) – dinossi.ru (Rusland) – dinossi.me (Montenegro) – dinossi.in (India) – dinossi.co ( Colombia) – dinossi.ch (Zwitserland) en in andere landen is de domeinnaam dinossi.com (Globa) geldig voor uw aankopen op onze sites in alle landen. Tonies kan alleen worden verkocht door dinossi en staat garant. Alle tonies of toniebox-producten die u koopt van verkopers op sites zoals Amazon, Ebay, Etsy en Local Marketplaces kunnen niet worden opgenomen in de garantie van 2 jaar. Kies alleen onze garantie-instellingen. De garantie van 2 jaar omvat een één-op-één vervangingsgarantie voor gebruikersfouten. Met andere woorden, wanneer een tonies of toniebox product defect is, kunt u geheel gratis een vervanging aanvragen. Daarom raden we je aan om uit de buurt te blijven van aankopen die buiten de garantie vallen.
Aangezien Tonies persoonlijk wordt voorbereid en een aanmeldingslogin is gemaakt voor elk van onze gebruikers, is de gemiddelde levertijd 10 - 19 dagen.
Al onze Toniebox-producten zijn in het Engels en hun verhalen en doos worden apart verkocht. Naar al onze Tonies producten https://www.dinossi.com/kategori/toniebox/ U kunt ons adres bereiken.
Als je de Toniebox Story & Music Box niet hebt https://www.dinossi.com/kategori/toniebox/toniebox-setleri/ U moet een doos kopen door naar dit adres te gaan. Je hebt de Toniebox Box nodig om naar alle cijfers te luisteren.
Toniebox Introductie Algemene Introductie Video:

Informatie over productkwaliteit;

Gezondheidsteststatus: Klaar, geschikt voor gezondheid.

Productieplaats: Groot Britanië

Kwaliteitsstandaard: Getest in overeenstemming met Europese normen. Geschikt.

Lidmaatschap en gebruik van MyTonies:

Als je wilt profiteren van onze MyTonies-inhoud, delen we elke maand gratis verhalen en liedjes. Je kunt je er gratis voor aanmelden en altijd op de hoogte blijven. VANAF HIER/ U kunt ons adres bezoeken. (De pagina is in het Engels. Als u zich wilt registreren, kunt u contact met ons opnemen op ons nummer 02167065136 of ons schrijven via WhatsApp. Onze klantenservice zal u deze ondersteuning volledig gratis bieden.)

Als je nog niet eerder een toniebox hebt https://www.dinossi.com/kategori/marka-kategorileri/toniebox/toniebox-setleri/ U kunt een van de startersets kiezen door naar ons adres te gaan. Tonies werkt met toniebox box.

Alle KidyLove producten worden geproduceerd volgens Europese normen.

Maattabel:

Alle KidyLove producten worden geproduceerd volgens Europese normen. Je kunt je schoenen, sandalen en pantoffels uitkiezen volgens onderstaande afmetingen. Als je niet weet hoe je de voetlengte moet meten: HIER U kunt onze meettabel voor voetlengtes aanklikken en downloaden, deze uit uw printer afdrukken en opmeten.

UW VOET NUMMER: